Szia ! Йn is lefйnykйpezem, videуzom magam, hogy aztбn mint kнvьlбllу nйzzem a kйpeket ! Ez megint beindit йs nagyon sokszor erre / sajбt magamra / йlveztem el !
Fйnykйpezem magam!
Izgulok ! .....
Megvettem a gйpet, йs szeretnйk magamrуl csodбs meztelen kйpeket csinбlni.Szeretnйm lekapni azt amit a tьkцrbe lбtok,amikor csinбlom,jбtszok magammal, amikor kнvбnatos,mutatуs pуzaimba gyцnyцrkцdцm.Kicsit remeg a belsőm az izgalomtуl,jу ......
Csinбlom! - Vetkőzцk a gйp előtt.Letolom a nadrбgom,kis faszom kibuggyan,a vбrakozбstуl mбr бll is. Lьktetve mocorog,mutatja magбt! Mindent ledobok,йs csнpőmet előretolva,testem нvbe hбtrahajolva megmutatom a szйp merdő faszom! Lefйnykйpezem magam, йs a szйp bunkуs faszom,elцről,oldalrуl,йs hбtulrуl,йs alulrуl is.Aztбn,hбttal szйtvetett lбbbakkal előrehajolok,hogy mindenem lбtszon Szйp,seggem kerek domborai,tцkцm,йs бllу faszom.Mindkйt kйzzel belemarkolok a,szйp kerek seggembe,simogatom,aztбn az egyik ujjam a seggem szűk lukбba csъsztatom,йs megmarkolom a faszom.Ez is jу! Visszafordulok,йs бllуkйpszerűen megmutatom a gйpnek,a faszkiverйs йlvezetes pillanatait. Kezem izgatottan
markolбssza,hъzgбlja a gyцnyцrű faszt.Most ъgy бllнtom a gйpet,hogy lбtszon az is,ahogy nйzem magam a tьkцrbe.A kйt tьkцr se rossz,az eggyikben lбtom magam szemből,a mбsikban azt,ahogy izgatottan lesem magam jбtйk kцzbe. - Most a seggem jцn! Megsimogatom,megmarkolбszom,aztбn a műfasz vйgit odadцrgцlцm a kerek kis segglyukamhoz.Beleborzongok,ahogy hozzбйr! Уvatossan beljebb dugom,йrzem ahogy feszнti szйt a csodбs lukat.Nйzem a tьkцrbe,йs veszem a gйppel,csodбs lбtvбny! - Imбdom! Leteszem,йs fцlй gugolok.Finoman rбhъzуdok,rбьlцk.Elkezdek rъgуzni rajta,йs a műfьtyi hol eltűnik,hol előjцn.Mozgatom rajta a szйp valagam, le fel.SEGGEM VONAGLIK! Ritmikussan csъszkбlok a faszon,meredt faszom himbбlodzik a seggembe jбrу fasz ьtemйre. Nйzem,йs nйha fйnykйpezem.Megmarad a kйpeken ez a csodбs műbaszбs! Fйszkelődцk, jбr a seggem a műfaszon,a kezem is jбr a faszomon,йs nem is bнrom tovбbb!- Kilцvelek,előbb a seggembe dugattyъzу rъd miatt,aztбn rбrбntok,rбhъzok egy pбrat az уriбsira nőtt faszomra йs mйg eggyszer elйlvezek! Csodбs!!!
Mбr nagyon sok kйpem gyьlt цssze. Kb 5000 db van mбr a merevlemezen, nem is lehet egyszerre бtnйzni őket.
Mindeggyiken йlveteg faszos jбtйkom, gerjedelmemtől hevьlt testem, szemйrmetlenьl,bujбn kitбrt mindenem mutatom a gйpnek. Szйttбrt combjaim kцzцtt, meredten бllу faszom, vagy szйthъzott seggem, йs majdnem mindig a farkammal jбtszу kezemmel lбtszуdom a buja kйpeimen. - Lekaptam a vбgyamtуl gerjedt vonaglбsom sok-sok йlveteg pillanatбt, йs a rejszolбsba gцrnyedt testem xexis tartбsбt.
Lбtszik, hogy szeretem magam,szeretem, imбdom a meredten бllу szйp faszom,
kerek, formбs seggem. Lбtszik, hogy mennyire йlvezem a faszom rejszolбsбt, seggem megba- szбsбt. - Sok kйpen mutatom a kipucsнtott seggemből, nagy valagambуl kiбllу műfaszt.
Izgatottan dugom magam, йs szйp faszom бrbуca mйg magasabbra hбg! Feszűl, duzzad, lьktetve sajog, йs ahogy egy ьtemre jбratom a seggembe a faszt vele eggyьtt rejszolom a drбga kйjrudam - mindezt megцrцkнtem.
Hevűlten mutatom magamnak - magam, vбgyakozу, gerjedt mindenem, hogy amikor majd megnйzem, akkor ismйt йrezzem a csodбs kйjt.-
- йs, нgy is van ! - ha időnkйnt pergetem a kйpeket, akkor a kis pцcsцm йledni kezd,
megint kнvбnja a simogatбst, - йn meg markolбszom, buzgуn huzigбlom, йs nйzem tovбbb a szйp faszos, segges felvйteleket. Lihegve, йlvezkedve izgatom magam, faszom gyorsan kemйnyedik,pompбssan бll, йs ismйt kнvбnja az elragadtatott, csodбs lelkes rejszolбst, йdes цnbaszбst!
Mindig ъgy йrzem, mintha belesбpadnйk a vбgyba, feszengek, йs nagyon kнvбnom
az izgatу jбtйkot, egйsz testem, nagy faszom, йs seggem simogatбsбt, kйjelgő, цrцmteli vonaglбsбt. - Mindig vбrom az йlvezйs előtti elragadtatott pillanatot, amikor a testem minden porcikбjaa kitцrni kйszьlő, lьktetve gyцngyцző vбgyra figyel, majd nyilalva, forrуn kilцvelli csodбs nedьjйt!
Igy, hбt rejszolom magam, megbaszom magam - йlvezem...йs megint...megint!
Megint ъj kйpeket csinбlok, йlveteg faszos vбgyam, цnbaszуs kнvбnalmam sokszoros
ЦRЦMЙRE !
|