Started by #288576 at 17,Aug,12 09:14
Similar topics: 1.Gay And Straight Stories 2.First Gay Experience? 3.Experience with Craigslist Personals:) 4.would love 1st time gay experience :) 5.Does the first experience cause other experiences? New CommentComments: |
Bet Sir-Skittles would help you.
My first orgasm was with a boy. I was 12 and when I went to my cousin's house we always played with each other's dicks. I usually had a magazine from my dads collection. We would try to fuck but never thought about lube. So no penetration. But we mutually masturbated and I can in my cousin's hand my first time.
I've wanted to play with cocks secretly ever since. I don't really want to suck cock. I just want to jerk someone off and get jerked off.
We met up from some website and I sucked him off
👉 /blogs/55554.html 👈
A sorsfordulуm az lett amikor szexfilmeken lбttam ahogy kurvбkat
seggbe is baszбk - azon elgondolkoztam !
Nekem is van segglukam - ez milyen lenne nekem ?
Mivel kнvбncsi lettem kйszitettem egy kicsit nagyobb műfaszt, mint az enyйm !
Sokбig kйszьlt, йs csiszolбs kцzbe nйha megsimogattam a kйszьlц faszt a pincйbe,
magammal incselkedve mбris azon jбrt az agyamvajon milyen lesz !?
Hбt mire oda jutottam, hogy meztelen seggel fцlй бlljak, a sok vбrakozбstуl nagy
izgalommal, gugoltam rб !
Mйg hozzбm se йrt, de mбr zsibongott a segglukam, йs gyorsabban szedtem a levegőt !
Jaj, mбr messziről йreztem a csupasz seggem, alatta a fasz hegyйt, йs egйsz testembe megrбzkуdtam
ahogy a műfasz vйge az бnuszomhoz йrt ! .....Jaj. .....jцtt....belйm.......feszнtette szйt a segglyukam,
йs előszцr йrzett furcsa йrzйstől sikamlуs vбgycseppeket lцvelt ki a faszom !
Azt hittem elйlveztem, de nem !......A bennem lйvő, seggem kitцmő fasztуl megvonaglott az egйsz testem,
йs vad vбggyal, йs ellenбllhatatlan hirtelensйggel martam rб a faszomra.....йs pбr hъzбs utбn, sokkal beljebbről,
mint mбskor, forrуbban, йs erőssebben lцveltem ki a nedvem ! .......
.Oh, jaj....ezt soha se felejtem.....ez volt йletem legerősebb elйlvezйse !!!
Уriбsi hatбssal volt rбm, йn Gйza meg lettem baszva, fel lettem csinбlva !
Az mit sem szбmнtott, hegy az csak egy műfasz volt, йn akkor is egy csodбnak йreztem a felfedezett seggem !
Nem csoda, hogy eztбn mйg nagyobb kнvбnбssal vбrtam az alkalmakat йs бllandуan erre gondoltam !
Tьrelmetlenűl vбrtam a kцvezkező lehetősйget !.......nem tudtam betelni vele, reggelente a munkahelyen verseket
нrtam magamrуl, a faszomrуl йs a seggemről !.....
Szerelmes lettem a sajбt magam izgatбsбba, felhevűlt kйjelgйsembe, de főleg abba, hogy йn Gйza megbaszom sajбt magam ! Igy lettem biszex йs azуta is бldom a sorsom !
Straight x
I’ve haven’t yet had the privilege of having cock but I got my toy and I’m ready